Hvala! Sve je uspješno prošlo

Čestitamo vam na ovoj odluci, drago nam je da ste s nama!

Tečaj kreće 05.12.2022.!

Pogledajte video upute u nastavku, pažljivo pročitajte ovu stranicu i slijedite upute.

Svoje pristupne podatke i sve dodatne informacije o tečaju dobit ćete e-mailom, tako da za koji trenutak ćete pronaći detaljnije informacije o programu.

Evo kako lako započeti s tečajem:

POGLEDAJTE VIDEO!

Pogledajte videozapis s uputama. Tamo Vam korak po korak objašnjavamo kako doći do Vašeg tečaja.

PRIJAVA

Prijavite se ovdje sa svojim pristupnim podacima! Primili ste ih u zasebnom e-mailu od “Younity LLC”.

 

VESELITE SE

Sada se možete veseliti svom tečaju, novim poznanstvima i mnogim sjajnim bonusima!

Niste primili naš e-mail, a prošlo je više od 2 sata od vaše prijave?

Pretražite SPAM ili folder “Promocije” ukoliko koristite Gmail.

Da biste spriječili da naš e-mail završi tamo, među svoje kontakte spremite našu e-mail adresu: croatia@younity.one

I dalje nema e-maila, čak nakon provjere svih pretinca?

Ako nakon sat vremena ne primite e-mail s potvrdom registracije, obratite nam se na: croatia@younity.one rado ćemo Vam pomoći.

Često postavljana pitanja

1. Što je uključeno u program?

Ovaj program u 5 koraka započinje 05.12.2022. U ovom programu Bruce Lipton vodi vas korak po korak kroz proces reprogramiranja vaše podsvijesti kako biste postali tvorac vaše biologije. Program sadrži više od 8.5 sati materijala, uključujući vrijedne bonus materijale.

2. Na kojem su jeziku materijali dostupni?

Program je istodobno dostupan na hrvatskom (sinkronizirano) te na engleskom (s hrvatskim titlovima) tako da svi mogu uživati u njemu bez jezične barijere. Sve su verzije dostupne istovremeno – ne morate birati.

3. Kako izgleda vremenski okvir?

U ponedjeljak, 05.12. započet ćemo s prvim poglavljem. Od tada se svakog narednog ponedjeljka odnosno svakih tjedan dana objavljuje novo poglavlje.

4. Mogu li se video materijali gledati kad god želimo?

Da, svim materijalima možete pristupiti kada god želite te ih možete prolaziti u svom vlastitom ritmu i ponavljati koliko god to puta želite

5. Koliko dugo ću imati pristup tečaju?

Sve lekcije vam ostaju trajno dostupne. Možete im pristupiti kad god želite, prolaziti materijale vlastitim tempom i ponavljati gradivo i cjelokupni tečaj koliko god puta želite i u vrijeme kada vam najbolje odgovara

6. Tečaj je plaćen uplatnicom - što sada?

Primiti ćete naš e-mail s potvrdom o plaćanju i vašim pristupnim podacima za tečaj nakon što vaša narudžba bude obrađena odnosno čim sredstva budu uplaćena na naš račun. Obično potraje do 3-10 radnih dana za uspješno obavljanje transfera između banaka.

7. Tečaj je plaćen SEPA transakcijom - što sada?

Primiti ćete naš e-mail s potvrdom o plaćanju i vašim pristupnim podacima za tečaj nakon što vaša narudžba bude obrađena odnosno čim sredstva budu uplaćena na naš račun. Sa SEPA transakcijama ova potvrda obično traje između 4-6 dana. Nažalost ponekad se desi da se transakcija odbije, stoga svakako provjerite sa svojom bankom da li je SEPA dozvoljena za vaš račun.