Jeste li zainteresirani za proširivanjem znanja i mudrosti u svijetu?

Onda pomognite nam da podijelimo ovo znanje tako da postanete naš affiliate partner i zaradite do 30% provizije za svaki prodani proizvod!

Evo kako funkcionira!

Prijavite se i postanite naš partner:
elopage.com

Stvorite svoj jedinstveni promolink tako da zamijenite “ELOPAGEID” svojim osobnim ID-om na sljedećoj poveznici:
“https://elopage.com/s/younity-croatia/biologija-vjerovanja-bruce-lipton-croatia?pid=ELOPAGEID&prid=4188”

Obavijestite nas o svojoj prijavi u partner program na marketing@petrabrzovic.com
kako bismo potvrdili vaš zahtjev i poslali vam detalje. Čim dobijete potvrdu, možete započeti s oglašavanjem i primati svoju proviziju.

Opcija 1: Kada već imate korisnički račun na Elopage.com
 1. Ako već imate račun na Elopage-u, jednostavno možete koristiti svoj Elopage ID na sljedećoj poveznici (link): https://elopage.com/s/younity-croatia/biologija-vjerovanja-bruce-lipton-croatia?pid=ELOPAGEID&prid=4188
 2. zamijenite tekst “ELOPAGEID” svojim vlastitim Elopage partnerskim ID-em.
  Prije početka oglašavanja, morate se prvo prijaviti kao partner (affiliate): PRIJAVITE SE OVDJE KAO PARTNER
 3. Obavijestite nas sada kratko o svojoj prijavi na marketing@petrabrzovic.com kako bismo mogli potvrditi vaš zahtjev i poslati vam sve potrebne materijale.
 4. Nakon potvrde zahtjeva, možete krenuti s oglašavanjem prijava za tečaj. Besplatni trening kreće 07.09.2020.
Opcija 2: Ako nemate Elopage račun
 1. Stvorite BESPLATNI Elopage račun. Da bi stvorili svoj Elopage račun, jednostavno kliknite na Elopage obrazac za prijavu .
 2. Kliknite na žutu tipku “Sign up as a pubblisher”.
 3. U cijelosti ispunite Elopage obrazac za prijavu, nakon čega ćete dobiti svoj Elopage ID kojeg možete koristiti u daljnjem radu. Svoj ID ćete pronaći lijevom izborniku pod tipkom „Overview“..
 4. Ili možete sami izraditi poveznicu klikom na opciju “Marketing Tools” u izborniku.
 5. Odaberite program “Affiliate Program – Biologija vjerovanja – Bruce Lipton – Croatia”. Odaberite “Product link”.
 6. Provjerite da li je slika označena kvačicom (kliknite na nju ako treba)
 7. Vaš je jedinstveni link (promolink) sada dostupan za kopiranje.

 

 

 

 

 

 

 

Prije nego što počnete oglašavati, potrebno je prijaviti se kao affiliate partner programa: PRIJAVITE SE OVDJE KAO PARTNER

Nakon što se prijavite na svoj Elopage račun ( https://elopage.com/publish ) Vaš ID možete pronaći pod “Your Publisher ID ”. Gotovo!

Obavijestite nas kratko o svojoj prijavi na marketing@petrabrzovic.com kako bismo mogli potvrditi vaš zahtjev. Nakon potvrde, možete započeti s oglašavanjem. Besplatni trening kreće 07.09.2020. i traje 4 dana.

Važno!

 • Promolink koji ste stvorili na Elopage-u mora biti dodan SVAKOM oglašavačkom materijalu (predlošcima e-maila, objavama na Facebooku i Instagramu, bannerima, blogovima, člancima i sl).
 • Vaš se link prati putem kolačića, “Cookie-a”, 60 dana.
 • Kako doći do vaše provizije: provizija se automatski primjenjuje na vaš Elopage račun u stvarnom vremenu, tako da možete pratiti prodaju svake minute! Napomena: plaćanje ovisi o roku, budući da kupci imaju pravo na povrata novca.
 • Informacija o proviziji pojaviti će se na vašem Elopage računu nakon što je izvršena prva prodaja putem vašeg promolinka. Dokle god je vas Elopage ID važeći i prijavljeni ste putem ove stranice, uspješno ste registrirani kao affiliate partner. Stoga je potpuno normalno da sljedećih nekoliko dana u Elopage-u ne pronađete nikakvu informaciju.
 • Prodaja paketa kreće 10.09.2020., do tada osigurajte se da je vaša promocija aktivna i da kreirate što više objava. Svaka prijava putem vašeg linka je potencijalni kupac.

Preuzmite grafike

Grafike su dostupne ovdje.

Preuzmite tekstualne predloške

Tekstovi su dostupni ovdje.

Iskoristite priliku za proviziju od 30% kroz naš partnerski paket

Tko je younity Croatia?

Mi smo rezultat partnerstva između PSI OnlinePetre Brzović. Pogledajte naš portfolio i saznajte više o nama i našem radu!

Gdje mogu pronaći svoj Elopage ID?

Nakon što se prijavite na svoj Elopage račun, kliknite na “Overview” ( https://elopage.com/publish ) i tamo ćete pronaći svoj ID.

Što moram učiniti nakon aktiviranja svog promolinka?

Preuzmite tekstualne predloške (predloške za e-mail, objave na Facebooku i Instagramu) i zamijenite vezu www.bruceliptoncroatia.com svojim osobnim promolinkom.

Primjer: zamijenite www.bruceliptoncroatia.com sa https://elopage.com/s/younity-croatia/biologija-vjerovanja-bruce-lipton-croatia?pid=ELOPAGEID&prid=4188

(promijenite ELOPAGEID s vašim IDem)

Kako ostvarujem svoju proviziju?

Provizije se automatski prikazuju na vašem Elopage računu u stvarnom vremenu, tako da možete pratiti prodaju svake minute!

Koliko iznosi moja provizija?

Vaša provizija iznosi 30%, za paket koji vrijedi 159 eura, nakon odbitka poreza (varira ovisno o kupcu) i te Elopage pristojbi (5%).

Na primjer, za Hrvatskog kupca je to € 33.39

Provizija mi se ne prikazuje. Zašto?

Uspješno ste registrirani kao partner dokle god je vaš Elopage ID važeći i prijavljeni ste putem ove stranice. Informacija o proviziji će se pojaviti na vašem Elopage računu nakon što je izvršena prva prodaja putem vašeg promolinka. Stoga je potpuno normalno da u sljedećih nekoliko dana (ili do početka prodaja) na Elopage-u nema nikakvih informacija.

Prodaja počinje 10.09.2020.

Što su "clicks" i "views" u statistici?

U statistici unutar vašeg Elopage računa možete pratiti koliko je puta vaš promolink kliknut. Ova brojka nije jednoznačna s brojem prijavljenih, ali putem nje možete pratiti koje objave ili promocijski kanali su bili najuspješniji, te pojačati takve vrste objava.

Što je veći broj klikova, to je veća vjerojatnost za zaradom. Sretno!

Za koga je planiran ovaj partnerski program?

Ovaj je partnerski program osmišljen za sve medijske kuće, novine, časopise, bloggere, influencere i ostale zainteresirane u širenju naših programa.